Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Soustředit se na dodržování rychlosti je ten nejjednodušší způsob dojení peněz. Dá se jednoduše a automaticky, z teplé kanceláře zdokumentovat. S dokazováním ostatních, mimochodem daleko závažnějsích přestupků, už je trochu problém. To by museli policisté být na silnici skutečně vidět a ne číhat někde za bukem a pak rozesílat obsílky.

3 0
možnosti
MP

"Malá technická: do 0,24 promile (včetně) je měření neprůkazné a máte ústavní právo neodpovědět na otázku zda jste pili. A nesmí se to považovat za přiznání."

Tahle formulace je lehce zavadajici, tak bych jen rad doplnil, ze pravo nevypovidat (+ to, ze odmitnuti vypovedi nelze povazovat za priznani) je samozrejme univerzalni a nema zadnou souvislost s tim, co se nameri.

1 0
možnosti
SN

:-)....Pěkně jste to rozebral !  Včera jsem četl v jednom blogu návrh, že pokuta by měla být v % z dosahovaného platu, což se mi zdá rozumné.  Jezdím pořád hodně, téměř denně, jsem už letitý a dávám si na překročení rychlosti setsakra pozor !  Přesto se stane, že po devadesátce přijde za   100 m  omezení na padesát, to je katastrofa. Je to přímo důl na prachy, když tam stojí radar.  Jinak je přeznačkováno! Zřejmě za tím jsou provize pro objednatele. Jinak si to vysvětlit nedovedu. Když je 100 m před zatáčkou, kterou, abyste nejeli smykem a negumovali, můžete projet čtyřicítkou  značka s povolenou rychlostí 70, tak začínáte pochybovat o zdravém rozumu těch, co tam ty značky nechali instalovat. Jsou také místa,kde na 200 m jsou 4 značky se změnou rychlosti. Vidím to tak, že za vším jsou jen prachy a potvrzuje to i poslední návrh ministra Ťoka! Bůh mu buď milostiv! Pro Vás :  R^R^R^

3 1
možnosti
MP

budete u každé pokuty prokazovat příjem? s ostatním souhlas

1 0
možnosti
Foto

s tou povolenou rychlostí na dálnici to taky vidím jednoduše, já jezdím zhruba 120-140, takže se bojím kdy mě sejmou. Když bude povolená rychlost vyšší, tak stejně pojedu 120-140 protože je to pro moje auto optimální, ale nebudu se klepat strachy. Takže asi tak.

2 0
možnosti
Foto

Dopravní odborník je jedno ze tří nejstupidnějších povolání.

Další dvě jsou novinář a finanční analytik.

3 0
možnosti
BH

Za poďjíždění by měl cálovat ten podjetej pokud neprokáže že se mu při té osmdesátce zasekl volant v prostředním pruhu a tak nemohl ix km uhnout do prázdného pravého...

3 0
možnosti
MP

když se mu volant zasekne v prostředím pruhu, tak ho podjíždět nemusíte ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1244x
Autor je křesťan :-)
spaseni.info

Seznam rubrik