Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc dobře napsáno. Sám nechápu, proč iDnes nezáleží na jejím renomé. Kauza Ukrajina zanedlouho určitě vyšumí, ale každý si bude pamatovat, že iDnes je propagandistický plátek, kterému nelze věřit.

2 0
možnosti

Karas je novinář, který lže, iDnes je plátek srovnatelný s Bleskem, Zaorálek je farizej... takto možno pokračovat do nekonečna. Ano, Ukrajina za čas zmizí z prvních stránek, ale lidé si tohle zapamatují. To mi rovněž vytanulo na mysli, proč se tak ztrapňují. V některých případech ani neznám odpověď.

0 1
možnosti

Tady je názor na "globální" média jednoho amerického komoditního obchodníka z Chicaga:

Ucraine

stimpy - Saturday at 4:39 AM

I haven't really been paying attention except for the sanctions/markets. I only really got as far into the story as freely elected president overthrown by western backed puppets and yawned. Old story.

But I realize from reading the spin and nothing but spin across the global media spectrum that none of the story is being covered, as usual. And I keep seeing John Kerry's name again. Where was the last time he kept floating up.

This is the next move in the natgas gambit. The bogus chem attack that was supposed to trip us into an all ou invasion of Syria (and lay ground for Bandar's pipelines) was entirely thwarted by Putin. Within 6 months the Ukraine government is destabilized, anti-Putin puppet installed across the territory that all of Gazproms pipes have to run through to get into the EU. Why they don't come out and say that I guess I understand. How they manage to narrate all of these fictional motives and intrigues with the effect they do in the age of the internet is kind of disturbing still. Oh well... puppets need puppeteers, nobody is forcing the masses to be gullible. Anyway grains and I suppose palladium as the outlier...up.

1 0
možnosti

Autor už  v nadpise předpokládá spiknutí jako blázen. Docela by mě zajímalo, jak si ho představuje v praxi? Tajná vládní centrála, která vydává rozkazy? Všichni ti dělníci bulváru a ostatních médií stojí ráno u raportu a dostávají rozkazy a obálky s úplatky, aby psali "správně" ? A všichni jsou zticha a nikdo to nepráskne? To samé v celé EU, by dokonce skoro na celém světě? Nebo jsou to všichni naprostí omezenci a proto píšou tak jak píšou? :-/

6 0
možnosti

Myslící se snaží odhadnout,co je pravda,co pravděpodobnost. Samozřejmě vychází z vlastních zkušeností. Rus má zájem na zablokování vstupu Ukrajiny do EU a NATO a tato společenství zas nechtějí ,aby se posunuly hranice ruského impéria na západ.

Jak to tak vidím,být Putinem,dělám právě to co popisují naše média a být Ukrajincem ,tak taky .. . je to normální velmocenská šachová partie.

1 0
možnosti

A zrovna v Neviditelném psu je dost objektivní článek o ukrajinském problému V.Klause (kterého sice moc nemusím). Takže se chce trochu snažit a informace se najdou i jinde. A ne jenom naříkat nad tím, jak jsou naše média špatná. Narozdíl od minulosti nejsme závislí na tom Rudém právu...

8 0
možnosti

J57a55n 12R36á36ž

19. 4. 2014 19:04

Bavím se tím,že PRÁVO má zahraniční zpravodajství vyváženější než ČT. Neví co je objektivní pravda, ale může si tam čtenář přečíst argumenty PRO i PROTI. Z toho, jak informuje ČT o Ukrajině nebo Sýrii, dřív Lybie,či Egypt, mám dojem, že nám tlučou do hlav klíny jak za komunistů. Příklad: Kamarád byl na Majdanu, co by dopisovatel nějaké německé agentury, ve stejný čas jako byla v ČT odvysílána reportáž, údajně on-line. On viděl masakr policistů, do kterých mydlili demonstranti bejsbolkami a železnými tyčemi, zapalovali je molotovy a sanitky nestíhaly sbírat zakrvácene policajty. V ČT byly jen záběry zkrvavených demonstrantů, z nichž se dalo rozpoznat, že byly opakováním z dřívějších vstupů. Průběžně mi volal a já mu tlumočil,co vidím. Vstupy z ČT jsem natočil a když je pak po návratu viděl, byl vzteky bez sebe.

Tak nevím, čemu pak věřit.

2 0
možnosti

Co dodat? R^Článek je celkem přesný obraz současných médií, kdo by ovšem tenhle kanál čekal čtvrt století po převratu? Že prý demokracie..... spíš opěvují demokratúru.

Zde se ukazuje, jak měl Zeman velkou pravdu o našich novinářích. Čest vyjímkám - a jsou, jen je třeba hledat.

Ale ruku na srdce, když vyleze Karas se svými upocenými zprávami, člověka zalije takové vnitřní teplo a vzpomene na ta klidná léta svého mládí, kdy člověk přemítal o večerní zábavě a v dáli mu znělo Rudé právo, televizní noviny a spol., což ho zajímalo asi jako dnes tahle přitroublá propaganda.

Autore, je to vtipné, to se cení:-)

7 11
možnosti
Foto

V rámci objektivity by bylo minimálně správné, aby takové expresivity jako "lízat zadek Rusům či Američanům" byly adresné. I autor má potuchy o nesmyslnosti kolektivních jevů na osobní bázi, natož o kolektivní vině. Lízat zadek komukoliv......já osobně bych do toho šel z druhé strany a pouze opačnému pohlaví, takže proti citovanému tvrzení se tvrdě ohrazuji! (ale jinak každému jeho vlastní obsese)  ;-D

7 2
možnosti
Foto

Křesťané na Bílou sobotu rozjímají o utrpení Páně, navštěvují jeho hrob, modlí se. Rozjímají i o sobě, o svých nedostatcích. Rozjímají o tom, jak Pán smířil se Stvořitelem celý svět.

Někteří, kteří si též říkají křesťané, pak v tento den jen vyvolávají hádky, soudí druhé a dál, stejně jako farizejové, zákoníci a velekněží, jdou jen za svým sobeckým cílem.

Já nesoudím Vás, autore, nejsem ten, kdo může soudit, ale odsuzuji nejen Vaše myšlenky, s nimiž nesouhlasím, ale především odsuzuji Vaše odsudky druhých. A to je mmou povinností křesťana.

Pán byl ukřižován a v hrob položen. Svým učedníkům slíbil, že zboří-li kdo chrám, on jej do tří dnů opět vystaví. My víme, že tak učinil. Tím chrámem byl totiž On sám - Ježíš.

10 5
možnosti

Křesťani si zase jednou budou kolem velikonoc kroutit navzájem krkem, na rozjímání není čas.:-/

0 0
možnosti
Foto

I80v58a74n 91M18a88r49e93k

19. 4. 2014 8:47

Už jenom to že blog p.Kutiny nevyhovuje "oficiální" a "masové" proagandě svědčí to že byl záhy odsunut do "archívu" . . . . . a o tom to celé vymývání mozků je,jiný názor než ten "oficiální" se nepřipouští ( tento čtverec je bílý), znáte to ,ne ? ! ? ! 8-o RvRvRv

6 10
možnosti

..račte prominout při vašem vzdělání...ale co to plácáte...???

10 1
možnosti

Nechce se mi věřit, že po 40 letech v minulém režimu, kdy jsme měli lživá media, a ještě dnes po této zkušenosti, mnoho oVčanů věří každé slovo mediím. Bože, jak hluboko jsme klesli...;-(!!

5 4
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1244x
Autor je křesťan :-)
spaseni.info

Seznam rubrik