Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Geniálně popsané události posledních dnů.R^ Vlastně všechny jednoduché věci jsou geniální ...

1 0
možnosti

R^

Dík! Zajímavé čtení a trochu úděsné! Ale je to tak. Asi všechny státy mají svoje informační a desinformační centra a manipulují s námi dle libosti. A my pak volíme svoje politiky, kteří táhnou za jeden provaz proti nám, levice nebo pravice, vždyť je to jedno, naši zemi si rozdělili ve svém luxování veřejných rozpočtů a my nemáme šanci na změnu. Díky nenasytnosti politiků ODS, TOP 09, ČSSD... přišel na scénu Babiš se svým hnutím a Okamura se svým hnutím a přes veškeré politologické riziko se stávají nadějí v této rozkradené zemi.

Jenže stejní manipulátoři s občanskou společností fungují též v mezinárodním kontextu. A zjevně o tom píšete. Teď se v tom svrabu koupe Ukrajina. A my bychom měli mít na očích, kdo za to může a kdo to rozehrává.

Evropská unie se blíží se svými hranicemi k ruskému imperiu. Kdyby se Ukrajina stala součástí Evropské unie, pak by ruské impérium mělo svoji námořní základnu na území Evropské unie. Nepředstavitelné! Proč? Protože mírové vztahy mezi Ruskem a Evropskou unií jsou velmi, velmi křehké! A integrace nám zjevně nehrozí! Rusko zjevně chce zůstat mimo Evropskou unii. Pak potřebuje Krym jako součást svojí země. A tím je ta šlamastika těžko řešitelná. Ano, je to útok Putina na integritu druhého státu, Ukrajiny! Jinak ty tanečky Putina o ochraně Rusů a Evopské unie o nedělitelnosti státní integrity jsou samozřejmě druhotné.

0 0
možnosti

Samozřejmě, že do toho vstupuje naše vzpomínka na porušování integrity sousedního státu Putinem v nedávné době. Navíc si uvědomujeme nepopiratelný podíl Putinův na současné situaci, jestliže Janukovičovi, který svému lidu slíbil integraci s Evropskou unií, víceméně Putin znemožnil tuto realizaci a Janukovič musel svůj slib lidu porušit, což vyvolalo povstání lidu na Majdanu. A do toho guláše východní, ruské, ale i západní rozvědky se svými nechutnými eskalacemi veřejného mínění... A stojíme na pokraji třetí světové války. Naštěstí se do toho nechce nám obyčejným lidem ani politikům. Zatím jen cení zuby politici, generality, šermuje se zbraněmi, ale všichni doufáme, že takto konflikt ukrajinský nevyeskaluje!

0 0
možnosti

Podhoubi pro revoluci je zrale. Ted uz to jenom ceka na jiskru, ktera to zapali... 8-o

1 0
možnosti

Doufejme, že to nepřijde o ruské rozvědky! Buď dají ukrajinci svobodně Putinovi Krym, nebo hrozí vše možné i nemožné!

0 0
možnosti
Foto

Pěkně jste to popsal R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1244x
Autor je křesťan :-)
spaseni.info

Seznam rubrik