Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano. V tom počtu demonstrujících spočívá nelegitimita ukrajinského převratu. Čím menší procento občanů demonstruje, tím většího násilí musí být použito, aby převratu docílili. Oběti násilí a škody na majetku padají zde na vrub demonstrantů, nikoliv na vrub druhé strany, jak nám předkládají média. Kdyby demonstrovalo mnohem vyšší procento, například demonstracemi po celé zemi, k obětem na životech by pravděpodobně nedošlo a vláda by nakonec musela odstoupit pod tlakem většiny. Pokud by tedy nepoužila násilí, například střelby do pokojných demonstrujících.

0 0
možnosti
LN

....aha...bič prostého lidu - generální stávka.....dál jsem nečetl....

0 0
možnosti
Foto

Proč ne? Když je většina lidí hodně nespokojena, jdou do toho masově - v jednotě je síla, to se nedá okecat. Když vás bude protestovat pár, zavřou vás nebo vyhodí z práce, když vás budou milióny, budete vyznamenán. Ukrajina je zcela něco jiného - nedemokratické, násilné, podplacené přebírání moci.

0 0
možnosti
MJ

Generální stávka nemohla být. Nebylko dost těch, co by byli ochotni stávkovat. Přece jen, na Ukrajině už není komunismus a lidé by mohli být za stávkování vyhozeni z práce.

0 0
možnosti
JN

XShrnuto: Máte strach, že Kličko a jiní z opozice zraděj ideály za které bojují a budou stejní jako Azarova vláda. No, ale u Azarovy vlády máme jistotu že jsou to parchanti. Takže je to jasný jako facka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1244x
Autor je křesťan :-)
spaseni.info

Seznam rubrik